پیرو پیگیری رئیس دانشگاه بیرجند و استاندار خراسان جنوبی؛
جلسه پرسش و پاسخ و حل مشکلات دانشجویان بینالملل با حضور مسئولان استانی برگزار شد
به گزارش روابط عمومی و اطلاعرسانی دانشگاه بیرجند، جلسه پرسش و پاسخ و حل مشکلات دانشجویان بینالملل با حضور سیدمحمدرضا طالبی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان جنوبی، دکتر احمد لامعی گیو، رئیس دانشگاه بیرجند، مهندس موسی سلیمی، مدیر کل دفتر امور سیاسی استانداری خراسان جنوبی، محمد کوهگرد، مدیرکل گمرکات خراسان جنوبی، محمدعلی زرنگ، دبیر شورای هماهنگی بانکهای خراسان جنوبی، محسن صفایی، مدیر کل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری خراسان جنوبی، سرهنگ علی زنگویی، رئیس اداره مهاجرت و گذرنامه فرماندهی انتظامی خراسان جنوبی و سرهنگ سبزهکار، مسئول اداره گذرنامه استان خراسان جنوبی برگزار شد.
مشکلات مطرح شده از سوی دانشجویان و پاسخ مسئولین
در این جلسه، دانشجویان بینالملل مسائل و مشکلات خود را با مسئولان استانی مطرح کردند.از جمله سؤالات دانشجویان بین الملل در این جلسه، مسائل مربوط به اقامت، آموزش و مسائل فرهنگی بود که مسئولین نیز ضمن بررسی و ارائه راهحلهای مناسب به سؤالات دانشجویان پاسخ گفتند.
در این نشست، محمدرضا طالبی، معاون استاندار خراسان جنوبی ضمن خیرمقدم به دانشجویان بینالملل به عنوان مهمانان استان، اظهار داشت: تمایل داریم فضایی ایجاد کنیم که هر دانشجو به عنوان سفیری از استان و دانشگاه بیرجند در کشور خود عمل کند.
دکتر احمد لامعی، رئیس دانشگاه بیرجند، در این جلسه اظهار داشت: هیچ تفاوتی بین دانشجویان ایرانی و بینالمللی در دانشگاه بیرجند وجود ندارد. تمام تلاش ما این است که بهترین خدمات را به دانشجویان ارائه کنیم. از اختصاص خوابگاه مستقل برای دانشجویان بینالمللی گرفته تا فراهم کردن شرایط مناسب تحصیل، همه در راستای ایجاد تجربهای مطلوب برای دانشجویان است. وی افزود: در طول 5 سالی که در لبنان بودم، شرایط بسیار متفاوتی را تجربه کردم. حتی در دانشگاه سن ژوزف که از نظر سیاسی و اداری وابسته به فرانسه بود، ما مجبور بودیم آب آشامیدنی را بخریم. اما در سایه نظام جمهوری اسلامی ایران، تلاش میشود که خدمات مختلف فرهنگی، علمی و آموزشی به دانشجویان ارائه شود.
همچنین دکتر حسین نویدینیا، رئیس گروه همکاریهای علمی بینالمللی دانشگاه بیرجند، در این نشست اعلام کرد: بیش از ۶۰۰ دانشجوی بین الملل داریم و برای نخستین بار دانشجویانی از کشورهای نیجریه و بنگلادش نیز پذیرش شدهاند. وی افزود: در سال تحصیلی جاری، ۱۴ دانشجو از نیجریه و ۲ دانشجو از بنگلادش در دانشگاه پذیرفته شدهاند.
رئیس گروه همکاریهای علمی بینالمللی دانشگاه در ادامه بیان کرد: دانشجویان بینالملل که به زبان فارسی آشنایی ندارند، پس از فراگیری زبان فارسی در مرکز آموزش زبان فارسی به غیر فارسیزبانان (آزفا) دانشگاه بیرجند، تحصیلات خود را در رشتههای انتخابی ادامه خواهند داد.
در این جلسه همچنین دکتر سیدسعید محمدی، معاون اداری ومالی دانشگاه، دکترسید مرتضی موسوی معاون دانشجویی دانشگاه و دکتر حسین نویدینیا، رئیس گروه همکاریهای علمی بینالمللی دانشگاه بیرجند برگزار شد.