چهارمین گردهمایی مراکز آزفا برگزار شد

چهارمین گردهمایی مراکز آزفا با هدف بررسی مشکلات و ارائه راهکار برای گسترش زبان فارسی در دنیا، به میزبانی دانشگاه علامه‌طباطبائی در روز چهارشنبه ۲۳ خرداد ۱۴۰۳ برگزار شد. در این مراسم دکتر شایان سرشت، مسئول مرکز آموزش زبان فارسی به غیر فارسی زبانان(آزفا)دانشگاه بیرجند نیز حضور داشت.
چهارمین گردهمایی مراکز آزفا برگزار شد

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، چهارمین گردهمایی مراکز آزفای سراسر کشور با حضور دکتر هاشم داداش‌پور، رئیس سازمان امور دانشجویان و معاون وزیرعلوم، تحقیقات و فناوری، دکتر عبدالله معتمدی، رئیس دانشگاه علامه‌طباطبائی، دکتر جعفر رزاقی، معاون بورس و امور دانشجویان خارج سازمان، دکتر کیانوش سوزنچی، مدیرکل امور دانشجویان بین المللی سازمان امور دانشجویان و روسای مراکز آزفای سراسر کشور در سالن اجتماعات کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه علامه‌طباطبائی برگزار شد.
لازم به توضیح است: ایجاد و فعالیت مرکز آموزش زبان فارسی (آزفا) برای دانشجویان و زبان آموزان بین‌المللی در دانشگاه بیرجند در آذر ماه ۱۴۰۲ موافقت شد.

کلید واژه ها: آزفا