برگزاری جلسه هم اندیشی درخصوص تعیین تاریخ برگزاری رویداد استارتاپ ویکند زرناب

با توجه به عدم برگزاری رویداد استارتاپ ویکند زرناب بدلیل شهادت رئیس جمهور و هیات همراه، روز دوشنبه ۲۱ خرداد جلسه هم اندیشی در سالن رسانه دانشگاه درخصوص تصمیم گیری برای زمان برگزاری رویداد برگزار گردید.
برگزاری جلسه هم اندیشی درخصوص تعیین تاریخ برگزاری رویداد استارتاپ ویکند زرناب

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در این جلسه که با حضور معاون پژوهش، فناوری و نوآوری دانشگاه، مدیر ارتباط با صنعت و مدیر مرکز نوآوری دانشگاه، نمایندگان سازمان مدیریت و برنامه ریزی، جهاد کشاورزی، جهاد دانشگاهی، مرکز تحقیقات کشاورزی، اتاق بازرگانی، پارک علم و فناوری و دانشکده کشاورزی برگزار گردید درخصوص تاریخ جدید برگزاری رویداد بحث و بررسی گردید. در نهایت مقرر شد زمان برگزاری رویداد همزمان با فصل برداشت محصول زرشک باشد و تاریخ دقیق آن پس از تعیین زمان برگزاری تاریخ برگزاری جشنواره ملی زرشک و به منظور هماهنگی با آن تعیین گردد. در این جلسه بعلاوه حاضرین در خصوص موضوعات دیگر به منظور افزایش کیفیت برگزاری رویداد تبادل نظر کردند.

کلید واژه ها: زرناب