انعقاد تفاهم نامه همکاری دانشگاه بیرجند و کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسان جنوبی

۲۳ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۲:۲۰ کد : ۲۸۱۵۳ اخبار برگزیده
تفاهم نامه همکاری بین  دانشگاه بیرجند و اداره کل کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسان جنوبی به منظور بهره‌گیری از ظرفیت‌های متقابل همکاری در عرصه توانمندسازی اقشار محروم و آسیب پذیر و استفاده بهینه از توانمندی‌ها و امکانات موجود، روز چهارشنبه ۲۳ خرداد ۱۴۰۳، به امضای دکتر احمد لامعی‌گیو، رئیس دانشگاه و حامد عرب، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) رسید.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، تفاهم نامه همکاری بین  دانشگاه بیرجند و اداره کل کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسان جنوبی، با موضوع توانمندسازی اقشار آسیب پذیر و بکارگیری ظرفیت‌های آموزشی، پژوهشی و امکانات فیزیکی طرفین به امضای رئیس دانشگاه و مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان رسید.
بهره گیری متقابل از منابع اطلاعاتی، ظرفیت‌ها و فرصت‌های پژوهشی و مطالعاتی و تخصصی طرفین، بهره گیری از ظرفیت‌، امکانات فیزیکی و پشتیبانی طرفین و استفاده از ظرفیت دانشجویان به عنوان سفیر امداد در اطلاع‌رسانی و ایجاد انگیزه و هدایت اقشار نیازمند به سمت کار و تلاش و توانمندی خانواده ها از اهداف تفاهم نامه مزبور است.مدت این تفاهم نامه از تاریخ امضاء به مدت دو سال شمسی است.

کلید واژه ها: تفاهم‌ نامه همکاری کمیته امداد