انتصاب دکتر محمدهادی شهاب به عنوان عضو حقیقی شورای دانشگاه

براساس ابلاغی از سوی دکتر احمد لامعی، رئیس دانشگاه بیرجند، انتصاب دکتر محمدهادی شهاب، عضو هیأت علمی گروه آموزشی فلسفه و کلام اسلامی به عنوان عضو حقیقی شورای دانشگاه به مدت دو سال تمدید شد.
انتصاب دکتر محمدهادی شهاب به عنوان عضو حقیقی شورای دانشگاه

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در ابلاغ انتصاب دکتر شهاب به سمت عضو حقیقی شورای دانشگاه آمده است؛ به استناد آیین‌نامه جامع مدیریت دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری (بند 3 از ترکیب شورای مؤسسه)، ضمن تشکر از حضور مستمر و مثمر ثمر جنابعالی در جلسات شورای دانشگاه به عنوان عضو حقیقی، از تاریخ خاتمه ابلاغ پیشین، عضویت شما به مدت دو سال تمدید می‌شود. کامیابی روزافزون جنابعالی و اعتلای جایگاه دانشگاه را آرزومندم.
دکتر محمدهادی شهاب، عضو هیأت علمی گروه آموزشی فلسفه و کلام اسلامی دانشکده ادبیات و علوم انسانی است. وی در سال 1383 مدرک دکتری تخصصی خود را در رشته کلام ‏-‏فلسفه دین ومسائل جدیدکلام از دانشگاه قم کسب کرد.

{رزومــه}

کلید واژه ها: انتصاب شهاب شورای دانشگاه