انعقاد توافق نامه همکاری بین نشریه آبخوان و قنات و انجمن هیدرولیک ایران

توافق نامه همکاری جهت انتشار نشریه آبخوان و قنات فی مابین دانشگاه بیرجند و انجمن هیدرولیک ایران منعقد گردید.
انعقاد توافق نامه همکاری بین نشریه آبخوان و قنات و انجمن هیدرولیک ایران

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، توافق نامه همکاری بین انجمن هیدرولیک ایران به نمایندگی دکتر مسعود حکمی و دکتر ابوالفضل اکبرپور معاون پژوهش، فناوری و نوآوری دانشگاه بیرجند به منظور همکاری‌های علمی در انتشار نشریه "آبخوان و قنات" منعقد گرددید.
نشریه آبخوان و قنات به مدیر مسئولی دکتر حسین خزیمه نژاد و سردبیری دکتر ابوالفضل اکبرپور با هدف فراهم نمودن بستر مناسب و لازم برای انتشار نتایج تحقیقات محققین کشور در زمینه آبخوان و قنات و حرکت به سوی شاخص‌های بین المللی در پایگاه های داده، اطلاع‌رسانی و نشر تازه‌ترین نتایج پژوهش‌های انجام شده و انتشار ایده‌های تحقیقاتی برای اساتید، پژوهشگران و دانشجویان ،کمک به پیشرفت و گسترش دانش آبخوان و قنات با تکیه به توسعه مرزهای دانش و...هر شش ماه یکبار منتشر می‌شود.
به‌طور مشخص، زمینه‌های تحقیقاتی مورد توجه نشریه شامل موارد زیر است، اما محدود به آن‌ها نمی‌شود و تمامی یافته‌های علمی پژوهشی در زمینه موضوعات مربوط به آبخوان و قنات بررسی خواهند شد.
1- قنات، تاریخ و فرهنگ
2- مدلسازی آب زیرزمینی