انتصاب دکتر محمدمهدی خطیب به عنوان عضو حقیقی شورای دانشگاه

براساس ابلاغی از سوی دکتر احمد لامعی، رئیس دانشگاه بیرجند، انتصاب دکتر محمدمهدی خطیب، عضو هیأت علمی گروه آموزشی زمین شناسی به عنوان عضو حقیقی شورای دانشگاه به مدت دو سال تمدید شد.
انتصاب دکتر محمدمهدی خطیب به عنوان عضو حقیقی شورای دانشگاه

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در ابلاغ انتصاب دکتر خطیب به سمت عضو حقیقی شورای دانشگاه آمده است؛ به استناد آیین‌نامه جامع مدیریت دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری (بند 3 از ترکیب شورای مؤسسه)، ضمن تشکر از حضور مستمر و مثمر ثمر جنابعالی در جلسات شورای دانشگاه به عنوان عضو حقیقی، از تاریخ خاتمه ابلاغ پیشین، عضویت شما به مدت دو سال تمدید می‌شود. کامیابی روزافزون جنابعالی و اعتلای جایگاه دانشگاه را آرزومندم.

دکتر محمدمهدی خطیب، استاد گروه آموزشی زمین شناسی دانشکده علوم است. وی در سال 1377 مدرک دکتری تخصصی خود را در رشته زمین شناسی- تکتونیک از دانشگاه شهید بهشتی کسب کرد.

{رزومـــــــه}

کلید واژه ها: انتصاب شورای دانشگاه خطیب