انتصاب دکتر محمدعلی بهدانی به عنوان عضو حقیقی شورای دانشگاه

براساس ابلاغی از سوی دکتر احمد لامعی، رئیس دانشگاه بیرجند، انتصاب دکتر محمدعلی بهدانی، عضو هیأت علمی گروه آموزشی مهندسی تولید و ژنتیک گیاهی به عنوان عضو حقیقی شورای دانشگاه به مدت دو سال تمدید شد.
انتصاب دکتر محمدعلی بهدانی به عنوان عضو حقیقی شورای دانشگاه

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در ابلاغ انتصاب دکتر بهدانی به سمت عضو حقیقی شورای دانشگاه آمده است؛ به استناد آیین‌نامه جامع مدیریت دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری (بند 3 از ترکیب شورای مؤسسه)، ضمن تشکر از حضور مستمر و مثمر ثمر جنابعالی در جلسات شورای دانشگاه به عنوان عضو حقیقی، از تاریخ خاتمه ابلاغ پیشین، عضویت شما به مدت دو سال تمدید می‌شود. کامیابی روزافزون جنابعالی و اعتلای جایگاه دانشگاه را آرزومندم.

دکتر محمدعلی بهدانی، استاد گروه آموزشی مهندسی تولید و ژنتیک گیاهی دانشکده کشاورزی است. وی در سال 1384 مدرک دکتری تخصصی خود را در رشته زراعت-اکولوژی گیاهان زراعی از دانشگاه فردوسی مشهد کسب کرد.

{رزومـــــــه}

کلید واژه ها: انتصاب شورای دانشگاه بهدانی