حضور تیم دانشجویی دانشگاه بیرجند در دوازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران

۰۶ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۴:۱۳ کد : ۲۷۹۹۲ اخبار دانشکده‌ها
دوازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران با حضور  ۶۴ تیم از دانشجویان دانشگاه‌های سراسر کشور از تاریخ ۵ لغایت ۱۰ خرداد‌ ۱۴۰۳ در دانشگاه علم و فرهنگ تهران برگزار می‌شود. تیم دانشجویی "امید ایران" نماینده دانشگاه بیرجند در این مسابقات است.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، آیین افتتاحیه دوازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران در تاریخ ۵ خرداد ۱۴۰۳، در محل سالن همایش‌های دانشگاه علم و فرهنگ تهران برگزار شد. این مراسم با حضور استادان، دانشجویان و میهمانان کشوری از جمله دکتر مسلمی نائینی، رئیس جهاددانشگاهی کشور، دکتر کلانتری، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، دکتر باصولی، رئیس دانشگاه علم و فرهنگ تهران، حجت الاسلام و المسلمین رستمی، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها برگزار شد. تیم دانشجویی "امید ایران" نماینده دانشگاه بیرجند در این مسابقات است.

کلید واژه ها: مسابقات ملی مناظره