مرکز مشاوره، بهداشت و درمان دانشگاه بیرجند در نظر دارد نمایشگاه بزرگ استانی پیشگیری از آسیب های اجتماعی (با محوریت سوء مصرف مواد، ایدز و طلاق) را در اردیبهشت ماه 96 برگزار نماید. به همین منظور از علاقمندان دعوت می شود آثار خود را در قالب های عکس، پوستر، نقاشی، کاریکاتور، فیلم کوتاه، نمایشنامه، داستان، شعر، دل نوشته و روزنامه دیواری حداکثر تا پایان فروردین ماه 96 به دبیرخانه نمایشگاه (به نشانی دانشگاه بیرجند، پردیس شوکت آباد، حوزه امور دانشجویی، مرکز مشاوره دانشگاه) ارسال نمایند. جهت دانلود شرایط ارسال آثار کلیک نمایید.
همچنین همزمان با برگزاری نمایشگاه مسابقه کتابخوانی نیز با موضوع سوء مصرف مواد و ایدز برگزار خواهد شد. دانشجویان گرامی می توانند جهت ثبت نام و دریافت کتاب به شعب سه گانه مرکز مشاوره (واقع در پردیس شوکت آباد، دانشکده روان شناسی و علوم تربیتی و دانشکده کشاورزی) مراجعه نمایند. جهت دانلود پوستر مسابقه کلیک نمایید